Program gledališko-koncertni abonma 2016/2017

Nadvse smo zadovoljni, da več kot desetletje trajajoče kulturno dogajanje, katerega del smo tako tisti, ki imamo radi gledališče in koncertne prireditve, predvsem pa živo kulturo našega naroda, v Občini Črenšovci ne bo zamrlo. Tako se bo tudi v sezoni 2016/2017 zaradi želje Občine Črenšovci, da ohrani to izjemno pomembno kulturno ponudbo za občane, in zaradi pripravljenosti članov Kulturno-turističnega društva Črenšovcev, da prevzamejo organizacijo in izvedbo abonmaja, v Črenšovcih zgodil že 13. Gledališko-koncertni abonma.

abonma 2016 2017 vpis


1 web gka
Nedelja, 4. december 2016 ob 18.00   

Gledališka skupina Strokovnega društva medicinskih
sesterin zdravstvenih tehnikov Pomurja:
TRAGEDIJA, DA JE ŽE KOMEDIJA

    (koncert)    

2 web gka
Nedelja, 8. januar 2017 ob 18.00  

Gledališka skupina Folklornega društva Pozvačin Bistrica:
LISENI KAPUT

  (komedija)  

3 web gka
Sobota, 21. januar 2017 ob 18.00
 

KD Zarja Trnovlje:
MACBETH

  (tragedija)  

6 web gka
Sobota, 4. februar 2017 ob 18.00
 

Metka Pavšič:
NIČESAR NE OBŽALUJEM

  (monoigra)  

4 web gka 2
Nedelja, 12. februar 2017 ob 18.00  

Pevsko društvo Selo:
VESELI VEČER

  (komedija)  

5 web gka
Marec 2017  

KONCERT PRESENEČENJA

  (koncert)  

Vsi se zavedamo, da je tudi kultura v sodobnem času in prostoru zelo odvisna od financiranja, obenem pa tudi letos ponujamo abonentom možnost ogleda 5 prireditev na kar se da »prijazen in dostopen« način. Vsekakor je za nas izjemnega pomena tudi priložnost, da v svet kulturnega doživljanja in izražanja čim bolj vključimo tudi mlade, saj bo čez čas med nami živelo predvsem (ali le) tisto, kar se bo mladim zdelo vredno. Zato je zdaj čas, da jim z zgledom (in povabilom) pokažemo vrednost kulture, ki jo skupaj podpiramo in v svetu katere jih prijazno sprejemamo. V letošnji sezoni bo zaradi finančne omejenosti abonma združil ljubitelje kulture na 3 gledaliških večerih, na enem gledališko-folklornem večeru, ki ga bodo pripravili člani Kulturno-turističnega društva Črenšovci in enem koncertnem večeru, ki pa naj zaenkrat ostane še skrivnost. Saj skrivnosti imamo vsi radi, zlasti zato, ker smo prepričani, da nas bodo prijetno presenetile. In prepričani ste lahko, da pripravljamo za vas, ki ste se odločili za Gledališko-koncertni abonma, presenečenje, ki nam bo vsem ostalo v prijetnem spominu in bo predvsem veličastno zaključilo abonmajske prireditve, ki bodo na ta način morda dobile še več podpornikov in razumevanja za smiselnost finančne podpore tovrstne kulture, ki je izjemnega pomena ne le za danes, ampak predvsem za naš skupen jutri, na katerega pa moramo misliti prav zdaj in prav mi.
O terminih predstav v okviru abonmaja vas seznanjamo v enotnem gledališkem listu, vseskozi pa bodo dostopni tudi na spletni strani www.jenamena.si. O terminu koncerta Vas bomo obvestili osebno na vaš elektronski naslov ali na vaš mobilni telefon, zato Vas prosimo, da nam za potrebe obveščanja posredujete svoj elektronski naslov in številko mobilnega telefona. Prav tako Vas bomo osebno obvestili, v kolikor bi katera od predstav odpadla in bi jo bilo potrebno izvesti v nadomestnem terminu. Abonmajska vstopnica je prenosljiva, zato Vas vabimo, da v kolikor se posamezne predstave ne morete udeležite, svojo vstopnico ponudite znancu ali prijatelju in mu s tem omogočite ogled predstave.

V prepričanju, da boste v programu, ki smo ga za vas skrbno izbrali in načrtovali v skladu z našimi zmožnostmi, nadvse uživali, se veselimo vseh naših srečevanj v kulturni dvorani v Črenšovcih v okviru Gledališko-koncertnega abonmaja v Črenšovcih.

Andreja Sever,
predsednica Kulturno-turističnega društva Črenšovci

Ob spremljanju prireditev Vam želimo obilo užitkov.

abonma 2015 2016 noga